Utleie av travkroa

Kroa på Harstad Travpark har nylig gjennomgått en oppgradering og egner seg godt til både selskaper, kurs, møter og konferanser. I hoveddelen er det plass til 90 sittende, og i spillehallen som er et eget avdelt lokale er det plass til 30 sittende.

Kroa har store skjermer i begge lokaler som fungerer både som whiteboard og tilkobling av pc.

Kroa har eget storkjøkken og komplett servise til 90 personer. Vi kan også levere mat til alle typer arrangementer og har skjenkebevilling.  Ta kontakt for informasjon og tilbud.

Kroa har en stor veranda med muligheter for å dekke opp ute når været tillater det, i tillegg til stort uteområde til f.eks telt eller aktiviteter.  

Harstad Travpark har i overkant av 200 parkeringsplasser.

 

Overnatting

I hesteringen har vi en overnattingsbrakke med to soverom som begge har egne bad med dusj og toalett. Denne kan leies i forbindelse med løpsdager, stevner, treningsopphold, kurs og andre anledninger. Sengeplass for fem personer. Ta kontakt for mer informasjon.


Staller

Harstad Travpark har 90 overnattingsbokser, i tillegg til påselingsbokser. Trenger du oppstalling i korte perioder utenom løpsdager, ta kontakt.


Utleie av anlegget

Harstad Travpark som arena kan brukes til mange ting! Ønsker du å se på muligheter for å bruke anlegget til ditt arrangement? Ta kontakt, så finner vi løsninger!