Travskolen

Hit kan du komme uansett om du har mye eller lite erfaring med ponni og hest fra før. Vi har flere forskjellige kurs som tilpasses etter alder og tidligere erfaring.

I stallen vår har vi to shetlandsponnier, en gotlandsruss, en fjording, en kaldblodstraver og to varmblodstravere. Hvilke ponnier/hester som brukes på kurs tilpasses etter behov. Kursene holdes av lisensierte instruktører med mye erfaring.

Les mer
 

Barnebursdager

Visste du at du kan feire bursdagen din i travparken sammen med ponniene våre?

Vi tar ungene med i stallen hvor de får være med på kos, stell og påsaling av ponniene. Deretter blir det mulighet for å ri og/eller å kjøre vogn. For at det ikke skal bli for mye venting, har vi flere aktivitetsposter som skattejakt, rebusløp, hesteskokasting og lignende. Disse tilpasser vi etter alder og ønsker.

Les mer

Team buildings-eventer

På Harstad Travpark kan du ta med deg din bedrift, vennegjengen eller familien for en annerledes teambuilding! Her kan dere få kjøre tandemkjøring med store travhester, eller kjøre ponniløp med våre fantastiske kursponnier.

I samarbeid med Aktiv Events kan vi også tilby pakker fullspekket med morsomme aktiviteter. I våre nyoppussede lokaler kan dere spise et deilig måltid med god drikke, eller kanskje dere vil ta middagen i lavvoen? Ta kontakt, så skreddersyr vi et opplegg for dere!

 


Tandemkjøring

Har du lyst på et skikkelig energikick? Hos oss kan du få være med ut i banen bak en topptrent travhest i full hastighet.

Du skal slippe å holde styringen helt alene, bak deg i tandemvogna får du en av våre drevne travkusker. Vi lover deg en fantastisk opplevelse!


Aktivitetsdager 

Leiropphold

Turkjøring med ponni

Familiedager

Kontakt oss:

Tlf: 77 07 25 00

Adr: Langmoan, 9403 Harstad

E: firmapost.totonor@rikstoto.no