Når du spiller på hest gjelder det å plukke hesten som kommer først i mål i ett eller flere løp. Spill på hest innebærer et bredt utvalg av vinner- og oddsspill med ulik risiko og vanskelighetsgrad. Fra å spille én hest i ett løp til å jakte vinnerne i 7 løp etter hverandre. Her gir vi deg en kort guide til de ulike spillformer:

V75

Går ut på å plukke vinneren i 7 forhåndsbestemte løp. Det utbetales premie for 7, 6 og 5 rette.

V65

Her skal du finne riktig vinner i seks forhåndsbestemte løp. Det utbetales premie for 6 og 5 rette.

V5

går ut på å plukke vinneren i 5 forhåndsbestemte løp. Det utbetales premie kun for 5 rette. Dersom ingen har 5 rette, utbetales det premie for 4 rette.

V4

Går ut på å plukke vinneren i 4 forhåndsbestemte løp. Det utbetales premie kun for 4 rette. Dersom ingen har 4 rette, utbetales det premie for 3 rette.

DD Dagens dobbel

Går ut på å plukke vinneren i 2 forhåndsbestemte løp. For å vinne må du ha riktig vinner i begge løpene.

Vinner

Kan spilles i alle løp. Gjelder å plukke vinneren i løpet. Jo flere som har spilt på vinneren desto lavere odds, jo færre desto høyere. Premien er oddsen x din innsats i spillet.

Plass

Kan spilles i alle løp. Gevinst utbetales om den hesten du har spilt på blir nr 1, 2 eller 3. Premien er oddsen x din innsats i spillet.

Tvilling

Kan spilles i alle løp. Gjelder å finne de 2 første hestene i mål uavhengig av rekkefølge. Premie avhenger av odds og innsats per spilte rekke..

Trippel

Kan spilles i alle løp. Er et høyoddsspill. Ikke alltid så lett å vinne, men når du gjør det er det ofte høye premier. Gjelder å finne de tre første hestene i mål – i riktig rekkefølge. Premie avhenger av odds og innsats.

Det er ingen forutsetning å ha peiling på hest for å ha det gøy med hestespill. Du bestemmer bare hvor mye du vil spille for og maskinen gjør resten. Da er Lyntoto spillet for deg. Du kan plukke dine egne favoritter og/eller du kan være med i et andelsspill.

 

LYNTOTO for deg som vil ha ferdig utfylt kupong. Du velger kun beløp og maskinen setter sammen optimal kombinasjon av favoritter og outsidere.

EGEN KUPONG for deg som ønsker å fylle ut egen kupong, basert på egne kunnskaper om hest og tips fra eksperter.

ANDEL passer for deg som vil spille Lyntoto på lag med flere. Flere som spleiser på samme kupong gir flere hester på kupongen og dermed økt vinnersjanse. Eventuell premie deles på antall andeler.

Lykke til med spillet på Harstad Travpark!