Invitasjon ungdomssamling 2. – 3. februar

Harstad Travparks Ungdomsgruppe inviterer alle ungdommer til samling første helgen i februar. Følgende invitasjon er kommet fra ungdomsgruppa:

Vi ønske å inviterer alle ungdom mellom 15 og 30 år i Nord-Norge til å være med på ungdomssamling. Samlinga vil finne sted kroa på Harstad travpark begge dagene. Vi ønsker at dette skal være med på å skape et større miljø med ungdommer i nord. Marius Lundstein fra DNT kommer å holder foredrag om ungdomstravet i Norge for oss denne helga. Man må selv ordne med overnatting. Vi får travpris på overnatting hos Scandic Harstad om noen trenger det. Program for helga er som følger Lørdag: 12:00 starter vi opp med generalforsamlingen. 14:30 spiser vi lunsj og ser på diverse videoer fra travet. 19:00 spiser vi middag. Etter endt middag kjører vi i gang en lag-quiz med premie til vinnerlaget. Søndag: 11:00 Foredrag med Marius Lundstein. 12:00 spiser vi lunsj. Etter lunsj fortsetter Marius med foredraget. Vi avslutter klokken 14:00 slik at alle med starthest rekker løpene søndags kveld. Vi tar en påmeldingsavgift på 200.- per person. Bindende påmelding på melding før torsdag 31.01 til Silje Eilertsen, tlf: 90552059 MvH Styret i Harstad travparks ungdomsgruppe 🙂