Løpsdagen 8. desember

Liss-Karin Sandvik tok seier nr 100 i karrieren sammen med Billy Kravall som gikk inn til sin sjette seier på rad!

Vinteren her nord har så langt vært preget av mildvær og det har ikke latt seg gjøre å få til isbane enda. Denne lørdagskvelden var kuldegradene innom og det var ned mot -15 grader. Julenissen hadde også tatt turen innom, til stor glede for alle barn som var til stede! Ekstra hyggelig var det også at flere av «veteranene» møtte opp for en trivelig mimrekveld i Kroa. Her kom det frem mange gode minner og mang en historie. Sportslig sett var det flere fine prestasjoner og høydepunkter. Vi tar en kort oppsummering av vinnere på Harstad Travpark lørdag 8. desember.

Vi gratulerer Ingeborg Anna Kristiansen med nå to godkjente prøveløp og montélisens! Miriam Johannessen kjørte er prikkfritt prøveløp for kjørelisens og nå gjenstår det bare et godkjent løp til så er lisensen i boks.

Første vinner fikk vi i ponniløpet med Mirias Mario og Thilde Bremer som nok en gang seiret til ny rekord.

Løp 1 – You Daz tilhørende Leif Erik Kleivbakk er en fin 3-åring som tok karrierens første seier, trener og kusk Gry Kanstad.

Løp 2 – Gomnes Birk tilhørende Trude og Lars Mathisen var tidlig i tet og vant for andre gang i år, kusk Stian Pettersen.

Løp 3 – Camilio tilhørende Birger og Sofie Dahl viste form igjen og tok sin fjerde seier for året, trener og kusk Gry Kanstad.

Løp 4 – Kor Kosen tilhørende Jack-Ivan og Grethe Mikalsen gjorde også som sist med nok en seier, den 5. i år, kusk Hans Chr Holm.

Løp 5 – Oliver G.T. tilhørende Camilla og Siri Sivertsen har ikke startet løp siden august, godt å se denne ekvipasjen tilbake der det ble suveren seier, kusk Camilla Sivertsen.

Løp 6 – Florican Plane tilhørende Trond Myhre har heller ikke startet siden august, viste styrke direkte og vant sammen med kusk Sigmund Jakobsen.

Løp 7 – Billy Kravall tilhørende Oddny Bakkland tar sin sjette strake seier, kusk Liss-Karin Sandvik som tar sin seier nr 100 i karrieren.

Løp 8 – Lørje Philipa tilhørende Merethe Helen Ravn gjør sin tredje start i karrieren og tar sin andre seier, kusk Silje Kristin Eilertsen.

Totalomsetning: kr 2.096.028,-